Vil du modtage vores nyhedsbrev?

Vil du modtage vores nyhedsbrev?

Vil du modtage vores nyhedsbrev?

Få vores daglige nyhedsbrev først...!

Logo cards cancel
1

Dejlig Fodpleje, - for dig og dine fødder

Dejlig Fodpleje, - for dig og dine fødder

  Pris 299,-

699

Værdi

57 %

Rabat

400

Spar


Solgt  4  deal(s) tick

Forkæl digselv og dine fødder

Lækker fodbehandling, der inkluderer paraffin behandling hos Beauty & Health Treatments: Normalprisen er kr. 699,- men lige nu kan den blive din for 299,-(-:

Det skal være en naturlig vane at pleje den mest aktive del af vores krop og det er vigtigt at det bliver en naturlig del af din hverdag. Opnå det totale velvære med sunde, smidige, stærke og velplejede fødder.

Tænk på hvor ofte du forkæler du dine fødder? Tænk på at vi går og står på fødderne dem hele dagen. Vi klemmer dem ned i smalle og spidse sko og vi er ofte meget hårde ved dem... De trænger til behandling og det kan du få lige her...

Behandlingen et fantastisk velbefindende og det ser også godt ud med smukke og sunde fødder. Behandlingen indeholder:

En dybdegående behandling af dine fødder, der også indeholder ekstra pleje af fødderne med lopalmed kit, paraffin behandling, collagen creme og varm paraffin. Alt i alt giver det helt utroligt bløde fødder og kæmpe stort velvære.

Behandlingen starter med at man blødgører huden i ca. 25 min i lopalmed væsken. Herefter filer man og fjerner hård hud. man afslutter med at påføre plejende lopalmed creme og resultatet er smukke fødder. Det skal prøves!

Behandlingen afsluttes med en paraffin behandling, hvor fødderne smøres ind i collagen creme, kommes i den varme paraffin, pakkes i plast og frotte. Dette tager ca. 15-20 min.

Både lopamed og paraffin behandling er især velegnet til revnet og sprækket hud, tørhed, eksemer som f. eks. psoriasis og kolde hænder/fødder. Behandlingen er også god mod ømme led- & gigtsmerter samt mindsker hævelser.

En behandling som denne, gør virkelig en forskel. Den opretholder fugtbalancen i huden, holder fødderne bløde og smidige, øger blodcirkulationen og giver dig stort velvære

Når fødderne har det godt, - så har resten af kroppen det også godt(-:


Bemærk

Max. 1 værdibevis pr. person.

Oplys venligst Membership.dk's coupon kode (Værdibevis nummer) i forbindelse med bestilling.

Det med småt

  • Ved behandlingen gives der et gavekort på kr. 150,- som kan benyttes til alle behandlinger (også tilbud) som koster mindst kr. 300,-

    Værdibeviset skal bruges inden 3 mdr. fra købsdato!

Vilkår

  • Tidsbestilling skal foregå ved at ringe/sms'e til 28436655

Leverandør

Beauty and Health Treatments

Rosendalsgade 8 2100 København Ø.

Denmark

Denmark

http://orchiden.vpweb.dk

Espevangen - Sborg

Kr. 2,395,000

Postmosen - Hiller0d

Kr. 2,575,000

2 vær. Fabersvej, 8900

Kr. 6,308 Monthly